1.Belastingontduiking grote ondernemingen.

In het programma ZEMBLA van zondag 18 maart www.niburu.nl/index.php worden de grote multinationals aan de kaak gesteld die met geheime overeenkomsten met de regering en de belastingdienst nauwelijks belasting betalen,terwijl u en ik het volle pond moeten betalen met dreiging van sancties,boetes enz.

Hier klopt geen hout van en ik roep U allen op om weinig of geen belasting meer te betalen!

Heel dat AOW-gedoe is totaal niet nodig als de grote ondernemingen het percentage betalen wat ervoor staat!

 

2.Iran.

Wie heeft het grootste arsenaal atoombommen in het midden-oosten en heeft het anti-profileratieverdrag niet getekend  en laten geen inspekteurs toe van het IAAE (international atomic agency)  ?  ISRAEL.!!!

Wie laat wel inspekteurs toe en heeft wel getekend?   IRAN!!

Hou toch op met die schijnheiligheid en meet niet met 2 maten!

Pak Israel aan,want die bedreigt de wereldvrede en stop de wapens/geldstroom vanuit de VS!

 

3. Afghanistan,Irak.

Haal alle westerse militairen weg uit die landen,want de meest eenvoudige oplossing is De Taliban haar financiele basis te ontnemen en dat betekent;vernietig alle cocaineproducerende velden! Waarom doen ze dat niet? U mag het antwoord geven;ja heelgoed dat is handel voor beide partijen! Hou zowiezo op met oorlogvoeren-geef dat geld liever aan noodlijdende mensen en de 1 biljoen hongerende kinderen! Schandalig en godgeklaagd! Laat je niet misleiden door de mainstream-media en wantrouw de officiele kanalen!! kortom WORDT WAKKER!!!